Beestenboel in Afrika!

Afgelopen week ging het eerste podiumkamp van Academie Beringen door in het academiegebouw in Koersel en werd vrijdag afgesloten met een spetterende slotvoorstelling.   

42 kinderen van het eerste tot het zesde studiejaar werden vijf dagen lang ondergedompeld in een bad vol muziek, toneel en dans onder leiding van monitoren Marjolein, Astrid en Wies. Kinderen konden op een toffe wijze kennis maken met het diverse aanbod van onze academie.

Er werd een hele week gerepeteerd aan een musical 'Beestenboel in Afrika' die de kinderen zelf bedachten, van het verhaal over zelf geschreven liedjes tot geknutselde instrumenten.  

Daarnaast was er nog ruimte voor ontspanning, spel, film en een instrumentenmarkt waarbij de kinderen heel wat instrumenten konden bespelen, begeleid door oud-studenten en leerkrachten van de academie. Maar de focus lag natuurlijk op de eigen voorstelling 'Beestenboel in Afrika'- veeleisend maar ook zeer succesvol met een topcast op topniveau! Beestig goed!