Radio Gaga komt naar Beringen

“We babbelen veel te weinig. We hebben schrik om ons binnenste te laten zien. Daardoor fretten we ons kas op en dan krijgt ge splinters en de zeer die daarmee gepaard gaat.” – Dominique Van Malder

Joris Hessels en Dominique Van Malder trokken met hun mobiele radiostudio naar locaties waar mensen samenzijn, samenkomen of samenwonen om er gedurende enkele dagen bijzondere lokale radio te maken. Het resultaat werd prachtig in beeld gebracht en kende op Canvas groot succes. Met een grote dosis enthousiasme brengen ze op donderdag 15 februari in de bib verslag uit over het wel en wee van de biotopen waar ze de voorbije drie jaar verbleven.

Schepen Thomas Vints: “'Radio Gaga' is heel sterk in het samenbrengen van humor, ontroering en verbindingskracht van mensen die samenleven in hun eigen biotoop.
Het samenhorigheidsgevoel tussen mensen en elkaar verbinden, vind ik als schepen van welzijn heel belangrijk in onze mooie stad. Met deze lezing willen we dit bij onze Beringenaren blijven aanwakkeren.”

Joris en Dominique vertellen op donderdagavond 15 februari over het ontstaan van Radio Gaga, lezen voor uit hun boek en tonen exclusieve beelden uit hun programma!

Schepen Dave Schops: “In het boek kom je de doorleefde pennen van Joris Hessels en Dominique Van Malder tegen. Ze vertellen de persoonlijke verhalen van de mensen die ze ontmoetten tijdens hun prachtig programma. Het resultaat is een mooie herinnering aan verstilde personages en vergeten plekken in onze samenleving.”

Kom naar deze lezing, zo zorgen we samen voor een warme samenleving, ook in ons Beringen! Welkom!