Vormelingen zamelden 1.409,20 euro in voor 11.11.11

Chocolade repen, hazelnoottruffels en mooie wenskaarten gingen vlot over de toonbank tijdens de verkoopactie van 11.11.11 aan de Vatana, Torfs en Carrefour in Paal. Marc Goddeeris, catechist en enthousiaste vrijwilliger van 11.11.11, kreeg een groep van 30-tal vormelingen warm voor de verkoopactie op zondag 11 november.

Vol overgave overtuigden deze tieners heel wat mensen tot het steunen van 11.11.11. Geen bezoeker bleef gespaard. Iedere klant werd aangesproken, met een waanzinnig resultaat tot gevolg. Een mooie som van 1.408 euro werd ingezameld en dat op slechts 2 uurtjes. Een knalprestatie!

Dit weekend gingen er over heel Vlaanderen, duizenden vrijwilligers op pad voor 11.11.11. Het centrale thema van dit jaar is migratie en vluchtelingen. Met deze inzamelactie pakken 11.11.11 en zijn leden de grondoorzaken van migratie aan door: boeren in het Zuiden vorming te geven over slimme landbouwtechnieken, aanklagen van wapenexporten en oorlogsmisdaden, beschermen van mensenrechtenactivisten en bieden mensen kansen om uit de armoede te ontsnappen door toegang tot onderwijs, medische zorgen, … Kortom, mensen kansen geven om in het thuisland een toekomst op te bouwen, want mensen migreren niet zomaar.

Heb je nog niet de kans gehad om deze actie te steunen, maar wil je toch jouw steentje bijdragen? Dat kan nog steeds door een gift te storten op het rekeningnummer BE 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1. Meer informatie i.v.m. de overschrijvingsopdracht vind je als bijlage.

Jouw bijdrage telt. Want elke mens telt.

#AllemaalMensen #AllemaalActies