Seniorensportdagen!

De Beringse seniorenraad zit niet stil en hun engagement werkt aanstekelijk. Ook dit jaar organiseren zij in april de seniorensportdagen. Wil je graag fit blijven? Kom dan zeker meedoen! Er zijn verschillende activiteiten en er zit voor elk wat wils bij!

De statistieken liegen er niet om, vereenzaming en te weinig beweging zijn de ziektes van deze tijd. De seniorenraad zet actief in om de senioren te stimuleren tot beweging én ontmoeting. Met een divers aanbod aan activiteiten hopen wij zoveel mogelijk senioren aan te zetten tot deelname.

Plezier, beweging, een stapje in de wereld zetten, kom zeker eens meedoen en maak kennis met andere senioren!

  • Maandag 16 april: Bowling. Start om 14.00 uur en om 15.30 uur in sportcentrum ’t Kanaal. Enkel VVK:  4 euro.
  • Dinsdag 17 april: Minigolf en Trick-Pin: Dit start om 14.00 uur in recreatieoord ’t Fonteintje. VVK 3 euro, aan de kassa betaal je 3,5 euro.
  • Donderdag 19 april: Aquaseniorengym.  Om 15.45 uur in Sportoase ‘be-MINE. Enkel VVK: 4 euro.
  • Dinsdag 24 april : Dansnamiddag met liveband ‘Tribute to the Sixties’. Aanvang om 14.00 uur in Buurthuis De Kardijk. VVK 4 euro en aan de kassa betaal je 5 euro. Hiervoor krijg je ook koffie en een stuk kaart.
  • Woensdag 25 april: Seniorenwandeling. De wandeling start om 14.00 uur aan Hof ter Schaarbeek. VVK 3 euro, aan de kassa betaal 3,5 euro. Hiervoor krijg je ook koffie en een stuk taart

 

seniorensportdagen.jpg