Politie Beringen stelt haar deuren open

Op 20, 21 en 22 september 2019 organiseert de politie binnen de zone Beringen, Ham en Tessenderlo opendeurdagen. Dit in samenwerking met het Rode Kruis, de federale politie, Jobpol en meerdere standhouders.

Het is de ideale gelegenheid om een kijkje te komen nemen achter de schermen van het politiekantoor en om van dichtbij kennis te maken met onze diverse diensten

Thomas Vints - Voorzitter Politiecollege

Op vrijdag 20 september is er een “open deur” voor alle leerlingen van het lager onderwijs binnen onze zone. Alle scholen hebben hun medewerking toegezegd en zo kunnen we vrijdag rekenen op 1.500 jonge bezoekers.

Op zaterdag 21 september is er een familiedag voor het personeel.

Op zondag 22 september is er de grote opendeurdag voor het brede publiek. Je vindt er informatie over alle diensten van de lokale politie zoals de wijkdienst, de verkeersdienst, de lokale recherche,… maar er zijn ook tal van demonstraties, zoals die van de hondenbrigade en de politiedrones.

Bezoek één van de vele infostanden, het indrukwekkende voertuigenpark of neem deel aan één van de interactieve spelen (behendigheidsparcours, verkeerssimulator.