Beringen verwelkomt Officenter HUB

OFFICENTER, opgericht door Christa Jouck en Koen Batsleer in 2010,  heeft zich de voorbije jaren geprofileerd als een groep die er in slaagt succesvol regionale verankerde business-en coworking centra uit te bouwen. In maart dit jaar verkocht POM Limburg haar 7 bedrijvencentra aan Officenter die ze de afgelopen maanden transformeerden tot Officenter Hubs.

Met de opening van ‘Officenter Hub Beringen’ speelt men maximaal in op de tendens van ‘working close to home’, en ondernemers in de regio rond Beringen, Vergaderen, (net)werken, inspireren en connecteren? Hier kan het allemaal. We zijn bijzonder trots dat de Officenter Group in Limburg uitbreidt en zo - na Hasselt - ook een vestiging opent in Beringen, Genk, Pelt en Sint-Truiden.

De transformatie van de voormalige bedrijfshallen in Beringen is indrukwekkend. Het gebouw dat meer dan 30 jaar oud is werd omgetoverd tot een hip coworking- en businesscentrum. Met een knap resultaat. Beringen-Zuid krijgt op die manier een mooie toegangspoort. Je vindt er niet enkel vaste kantoren, maar ook coworking-spaces, meetingrooms en multifunctionele bedrijfsruimtes. Deze opening zal zorgen voor een economische boost. en komt niet alleen de Beringse bedrijvigheid ten goede maar ondersteunt ook starters en kleine ondernemers.

Ben je nog op zoek naar een dynamische en professionele omgeving waar je als onderneming kan groeien? Check: https://officenter.eu/over-ons/

 

Previous
Previous

Zomeren in Beringen

Next
Next

be-MINE viert 10de verjaardag met exclusieve kortfilm en internationale fototentoonstelling