The Beautybar by Jelle is ‘vriendelijkste handelaar van Beringen’ 2023

Vriendelijkheid is een troef en dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker. Daarom organiseert Handelsgids.be al jaren de verkiezing van ‘de vriendelijkste handelaar’. 

Maar liefst 14 laureaten waren in de running, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Met een score van 9,87/10 mag The Beautybar by Jelle uit Koersel zich één jaar lang de ‘vriendelijkste handelaar in Beringen’ noemen.
Ze haalde het van Bike Center Beringen, Carrefour Market, Chocosjiek, Dagbladhandel bij Arlette, Dranken Vertessen, Garage Eddy Gijbels, Garage Gaethofs, Golden City, MozaVer, Schoonheidsinstituut en parfumerie An, Spar Beringen, Tuinhout Vanbilsen en Wintershoeve Ijs. 

Hoe verloopt de verkiezing?

Elke handelaar kan gratis deelnemen aan de verkiezing. Collega-handelaars kunnen hun stem uitbrengen via de handelsgids en de klanten kunnen een score op 10 geven voor de klantvriendelijkheid die ze gedurende het jaar hebben ervaren. Uiteindelijk wordt van alle kmo’s die minimum 30 stemmen hebben gekregen een gemiddelde genomen en degene die de hoogste score heeft, is de vriendelijkste handelaar van Beringen. 

Spar Beringen ‘vriendelijkste supermarkt’ van Vlaanderen

Er werden ook twee sector awards overhandigd tijdens de uitreiking. Een sector award gaat nog een stapje verder dan de Vriendelijkste Handelaar. Voor een 20-tal sectoren maakt Handelsgids.be bekend welke zaak de Vriendelijkste was binnen hun sector over heel Vlaanderen. The Beautybar by Jelle had al een hele hoge score en daarmee werd ze ook nog eens het Vriendelijkste Schoonheidssalon van Vlaanderen. Ook de Spar in Beringen viel in de prijzen. Deze werd verkozen tot Vriendelijkste Supermarkt van Vlaanderen. Dik verdiend als je weet dat meer dan 1.000 klanten een stem uitbrachten! 

Het is de eerste keer dat de sector awards in Beringen overhandigd werden. Met twee Beringse handelszaken die verkozen zijn tot Vriendelijkste Handelaar van Vlaanderen, kunnen we terugblikken op een fantastische editie!

Previous
Previous

CM Urban Walk strijkt op 2 juni neer in Beringen

Next
Next

Eerste fase be-NATURE aangevat: bijzondere fietsbeleving onder de kolenwasserijen op be-MINE