Hello world!

Met veel goesting op plaats 7!

Ik werk nu iets meer dan een jaar voor Wouter Beke. Als communicatiemedewerker begeleidt ik samen met Wouter dossiers die belangrijk zijn voor Limburg. Dagelijks zie ik hoe belangrijk het is om een stem te hebben in Brussel. Wouter heeft de afgelopen legislatuur heel wat initiatieven genomen die onze regio ten goede komen. Dit moeten we nu verder zetten. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Na mijn scoutscarriere besloot ik in 2012 de stap naar de politiek te zetten. Steeds met de ingesteldheid om mensen vooruit te helpen en om de problemen te willen oplossen. Dat was zo als groepsleider, maar geldt eveneens in de politiek. Elke dag zie ik wat nog beter zou kunnen. Hoe we mensen moeten stimuleren die vooruit willen, maar ook mensen moeten meetrekken die niet mee kan.Ik kies voor welvaart, maar niet zonder welzijn, niet zonder solidariteit.

Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar ik weet wel wat ik de toekomst wil brengen: een goede job en kansen op de arbeidsmarkt voor jongeren; een sterk onderwijs dat de jeugd voorbereid op de toekomst; betaalbaar wonen; een goede mobiliteit die Limburg uit zijn isolement haalt; ruimte voor de jeugd, om jong te kunnen zijn, om te mogen spelen.

En ik wil graag bruggen bouwen, tussen Beringen en Brussel.

homeThomas VintsComment